L’aranès, Pòl Tellosa Badía, 5è en la Freeride Junior Tour de Chamonix 3*

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
  • Pòl Tellosa, del Team Escola Emotion i membre del Programa de Pretecnificació del Centre Especialitzat en Tecnificació Esportiva d’Esports d’Hivern de la Val d’Aran (CETEI), se situa el 20è del rànquing mundial.

Dissabte passat, 6 de febrer, es va disputar la Freeride Junior Tour de Chamonix 3*, en la qual van participar 90 riders de diferents països com Nova Zelanda, Suïssa, Alemanya, Itàlia, Andorra, Mèxic i com no els joves de la Val d’Aran del Team Escola Emotion i membres del Programa del Centre de Pre-Tecnificació de la Val d’Aran: Pòl Tellosa, Abel Moga, Jordi Riba i Axel Joaniquet.

Abel-Moga        Pòl-e-Abel
Fotos: Escuela Emotion y Tim Lloyd

Els joves riders van tornar a demostrar l’alt nivell que van adquirint després de 8 anys formant-se en aquest club aranès de freeride liderat pel rider i entrenador, Cristian Boiria.En el Freeride Junior Tour competeixen per igual riders entre 14 – 18 anys i Pòl Tellosa, als seus 14 anys, va aconseguir aquest gran resultat en una de les 3 carreres més importants de l’any. Gràcies a aquest gran resultat se situa 20è del rànquing mundial.

Pòl Tellosa va realitzar un esquí fluït amb un gran 360 en una roca, acompanyat d’una gran volada final, recepcionant molt més lluny que tots els altres participants que van triar la mateixa roca. Abel Moga, de 15 anys,  no ho va fer gens malament i va aconseguir ser 26è, 3 roques increïbles decorades amb freestyle l’haguessin portat al top 10 si no hagués sofert una petita falta de control a la zona final. Jordi Riba, de 17 anys, va fer una línia excel·lent sense errades però a causa del sector, que ja estava en molt males condicions pels anteriors participants, no va poder anar molt ràpid i els jutges no ho van valorar molt. Axel Joaniquet, de 16 anys, li va ocórrer el mateix i va quedar 36è.

Les properes parades seran Piau Engaly, Val Thorens, La Rossiere i Verbier.

El Centre de Tecnificació Esportiva d’Esports d’Hivern de la Val d’Aran(CETEI), vinculat a la Real Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI) i a la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), té per objectiu ajudar a la progressió de joves promeses i vetllar per la seva formació integral. El Consell Superior d’Esports va donar el vistiplau a la creació del Centre Especialitzat en Tecnificació Esportiva d’Esports d’Hivern de la Val d’Aran, impulsat pelConselh Generau d’Aran que s’encarrega de gestionar-ho.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.488 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×