L’ARANÈS EDUARDO PUENTE NOU DIRECTOR DEL CENTRE DE TECNIFICACIÓ D’ESPORTS D’HIVERN

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Nou director al Centre de Tecnificació d’Esports d’Hivern

El vicesindic i conselhèr d’Esports d’Aran, Luis Carlos Medina, ha presentat a totes les Associacions, Federacions i Clubs esportius amb presència en la Val d’Aran al nou director del Centre de Tecnificació d’Esports d’Hivern de la Val d’Aran, Eduardo Puente.

EDUARDO PUENTE
L’ARANÈS EDUARDO PUENTE NOU DIRECTOR del Centre de Tecnificació d’Esports d’Hivern

El Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva d’Esports d’Hivern de la Val d’Aran va obrir les seves portes l’any 2012 després del conveni signat pel Conselh Generau d’Aran, el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, sent el Centre titularitat del Conselh Generau d’Aran.

Aquesta infraestructura serveix per formar a joves esportistes i situar-los en l’elit dels esports d’hivern a nivell internacional.
La formació acadèmica la realitzen en l’IES d’Aran i a més compten amb el gran suport de Baqueira Beret, una de les estacions d’esquí més prestigioses del món, on els components del CETEI tenen instal·lat el seu camp base.
Eduardo Puente ha mostrat la seva il·lusió per assumir la seva responsabilitat i ha afegit que espera poder situar a joves esportistes del Centre en l’elit i a la Val d’Aran al màxim nivell esportiu.FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,29 de 5 - 7 Vots
Carregant ... - 1.595 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×