l´Alta Ribagorça reuneix 10.000 persones al Born

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tasta l´Alta Ribagorça reuneix 10.000 persones al Born Centre cultural de Barcelona

Fruit d’un acord amb la revista Descobrir Catalunya, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i el Born CC la comarca ha mobilitzat més de 10.000 persones amb la inicitaiva tasta la Ribagorça. Aquesta inicitiva ha volgut ser una representació del territori i forma part de la linia de promoció que esta duent a terme el consell comarcal de l´alta ribagorça.

BORN-BCN-2016-254

El Centre Cultural, inaugurat l’any 2013, és un espai històric i un equipament cultural del segle XXI únic a Europa. A més, és un mercat de cultura, un espai polivalent i obert a tothom amb una programació diversa que inclou activitats literàries, teatrals i musicals entre moltes altres, i havent rebut 2 milions de visitants l’any 2014.

BORN-BCN-2016-111

Born.cat és una nova iniciativa per descobrir el territori. Un cop al mes es convidarà a un territori per conèixer tot el seu patrimoni cultural, natural i gastronòmic. L’Alta Ribagorça ha estat la primera comarca convidada.

S’ha presentat un programa en el que tots els recursos patrimonials, naturals i tradicionals així com tots els sectors, hi han estat representats, incidint especialment amb les falles i el romànic de la Vall de Boí, reconeguts totes dues per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat.

Durant tota la jornada, gratuïta per a tothom, a la Pl. Comercial es va dur a terme el taller de confecció de falles, amb les singularitats de cada municipi i com a cloenda, s’ha fet una cercavila amb l’encesa de les falles i el recorregut per la plaça acompanyats de les actuacions d’acordions diatònics i balls tradicionals; cloenda d´una jornada que ha superat amb escreix l´èxit previst

Esperem que aquesta jornada ribagorçana es tradueix en futures accions conjuntes que repercuteixin positivament en el coneixement, promoció i posicionament de l’Alta Ribagorça.

BORN-BCN-2016-042

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.361 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×