L’Alta Ribagorça proposa al conseller Chakir El Homrani millores per a l’atenció social a la comarca

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Alta Ribagorça proposa al conseller Chakir El Homrani millores per a l’atenció social a la comarca

El president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero,  la delegada del govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, i els alcaldes de la comarca han rebut ahir tarda al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani, a la seu de la institució on ha signat al llibre d’honor.

Farrero ha fet una radiografia de la situació socioeconòmica de la comarca amb especial èmfasi en les necessitats de millora per a l’atenció social i ha sol·licitat disposar de serveis o incrementar els existents. Entre les peticions està la d’ incorporar la comarca dins el programa de treball  7 comarques i descentralitzar les oficines d’Afers Socials i Famílies i la del Servei d’Ocupació, ubicades a Tremp i Vielha respectivament. En aquest sentit s’ha proposat habilitar un servei itinerant que pogués donar resposta a les necessitats de la població evitant desplaçaments que en alguns casos poden ser de fins a 60 km de distància. Finalment s’ha plantejat la necessitat d’oferir un espai més adequat a les noves necessitats per a la implantació del nou servei d’atenció SIS (Servei d’intervenció socioeducatiu).

Segons el president del Consell, les dimensions de la comarca, una de les més petites de Catalunya, influeix a l’hora del repartiment de recursos pel territori i aquest fet impedeix en alguns casos accedir a projectes i programes interessants pel desenvolupament territorial.

En aquest sentit, el conseller ha manifestat es treballarà amb les institucions locals i comarcals per tal de buscar els mecanismes necessaris per tal de donar solucions a velles reivindicacions.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 305 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×