L’Alta Ribagorça ofereix el nou servei idCAT mòbil als ciutadans

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

L’Alta Ribagorça ofereix el nou servei idCAT mòbil als ciutadans

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça incorpora un nou servei de cara a la ciutadania, l’idCAT Mòbil, que permetrà, a través del dispositiu mòbil, realitzar tràmits en línia sense necessitat d’instal·lar cap programari ni recordar cap contrasenya.

A diferència dels certificats digitals, no caduca en el temps i permet identificar-se i signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador. Es basa en la utilització de contrasenyes d’un sol ús que s’envien al telèfon mòbil de l’usuari en el moment de fer el tràmit.

L’idCAT Mòbil és un sistema segur i gratuït. Les signatures electròniques produïdes tenen valor legal i són adients per a tràmits amb un nivell de seguretat mitjà. El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça tramitarà la gestió del servei tal com ho ha fet fins ara amb els certificats digitals. Des d’inici d’any, en l’àrea de noves tecnologies ha gestionat més de 200 certificats, una xifra que es podria incrementar amb la nova aplicació.

L’idCAT Mòbil ha estat impulsat i desenvolupat per la Generalitat de Catalunya (Direcció General d’Atenció Ciutadana i Direcció General de Modernització i Innovació de l’Administració) conjuntament amb el Consorci Administració Oberta de Catalunya (CAOC).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 181 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×