El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça contracta 11 persones dins el programa Treball i Formació

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça contracta 11 persones dins el programa Treball i Formació

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha contractat deu persones en situació d’atur de llarga durada per afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat i una com a coordinadora del programa. La contractació s’ha fet acollint-se al programa “Treball i Formació”,  cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació amb un import total que ascendeix als 168.564,96€.

Dels onze treballadors contractats, set realitzaran tasques de manteniment i millora d’espais públics, recuperació de camins interurbans i rutes d’interès turístic, tres faran tasques prèvies i preparatòries del futur arxiu comarcal, juntament amb tasques d’arxiu de l’entitat i de suport a les entitats locals i una persona coordinarà i farà tasques de suport.

Segons el president del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero, cal recórrer a aquestes línies de subvenció per tal de poder ajudar als col·lectius més vulnerables, oferint-los la possibilitat de tornar al mercat laboral i motivar-los perquè un cop finalitzi el programa, facin una recerca més activa de feina.

Des de l’inici del programa, l’any 2013,  el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha contractat un total de 68 persones que han prestat els seus serveis als diferents municipis de la comarca. Els contractes tenen una durada d’entre 6 i 12 mesos.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 173 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×