L’Alt Urgell recull 17.259 quilos d’aliments en el Gran Recapte 2017

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

L’Alt Urgell recull 17.259 quilos d’aliments en el Gran Recapte 2017

A l’Alt Urgell s’ha recollit un total de 17.259 quilos d’aliments en el marc del Gran Recapte celebrat aquest cap de setmana, novament una quantitat superior respecte l’any passat (que se’n recaptaren 16.686). La xifra total s’acabarà d’arrodonir amb tot el recollit a CASER residencial d’Oliana, on el recapte es perllonga durant tota la setmana. Així ho han fet saber des del projecte Aliments per la Solidaritat, des d’on es gestionaran els aliments i altres productes de primera necessitat que han fet arribar els alturgellencs dins la campanya solidària anual.

En xifres, a la Seu d’Urgell s’ha recaptat un total de 14.289 quilos d’aliments, xifra que també inclou el que s’ha recaptat als municipis de Montferrer i Coll de Nargó. A Oliana s’ha recollit un total de 2.320 quilos, mentre que a Organyà s’han recaptat 650 quilos d’aliments. 

Recordem que en aquesta edició els supermercats Caprabo, PlusFresc, Dis-Seu, Mercadona, Dia, Àrea de Guissona i els dos establiments de Queviures Conxita, ubicats a la Seu d’Urgell; el supermercat Charter a Montferrer; el supermercat Suma i la botiga Cal Lluís a Organyà; i els supermercats Condis, Àrea de Guissona, Charter Clarel i Fruites i Verdures Fontanet a Oliana han estat els punts de recollida d’aquesta iniciativa solidària. 

El Gran Recapte té com a objectiu contribuir a garantir l’alimentació bàsica de les famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca alturgellenca, ateses pel Consorci d’Atenció a les Persones (CAPAU) i les entitats Càritas, la Seu Solidària i Creu Roja, impulsores del projecte Aliments per a la Solidaritat.  

En nom d’Aliments per Solidaritat, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’ajuntament d ela Seu d’Urgell i responsable del CAPAU, Anna Vives, vol agrair la col·laboració a veïns i voluntaris que han fet possible aquesta recollida solidària; a l’Institut Joan Brudieu, que per tercer any consecutiu s’ha adherit al recapte dins del seu projecte “Servei Comunitari”; a l’empresa PEUSA, que hi ha col·laborat econòmicament i ha cedit un vehicle per a la recollida d’aliments; a l’Institut Auvenç d’Oliana, al Club Cadí Canoe Kayak, i a CASER Residencial Oliana, així com a tots els establiments comercials que hi han participat. Vives ha remarcat que “un cop més, l’Alt Urgell i la Seu han estat a l’alçada responent a la crida i mostrant un alt compromís solidari amb aquelles persones que més ho necessiten”.

Gran-recapte-2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 170 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×