L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ofereix quatre tallers pràctics i gratuïts adreçats a joves que es trobin en procés de recerca de feina

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ofereix quatre tallers pràctics i gratuïts adreçats a joves que es trobin en procés de recerca de feina

El Servei de Treball i Garantia Juvenil de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell oferirà un cicle de quatre tallers pràctics i gratuïts durant els mesos de maig i juny, adreçats a joves entre 16 i 35 anys que estiguin en procés de recerca de feina.

L’objectiu general d’aquests tallers consisteix a donar a conèixer eines, canals i estratègies que millorin l’ocupabilitat juvenil, i al mateix temps, poder ampliar els coneixements, capacitats i habilitats d’un mateix.

La proposta consta de quatre tallers que s’oferiran entre l’Oficina Jove i el Centre Empresarial i tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), els dilluns 22 i 29 de maig, i 12 i 19 de juny, d’onze del matí a una del migdia.

Els tallers

El primer taller “Marca la diferència amb el currículum creatiu” tindrà lloc el dilluns 22 de maig i consistirà a conèixer eines que ajudin a millorar el propi currículum i a fer-lo més visible per a les empreses.

Registra’t als portals d’ocupació” es farà dilluns 29 de maig. En aquest taller els participants coneixeran l’ampli ventall que hi ha de portals d’ocupació, com registrar-se i com utilitzar-los per a que siguin útils en la recerca de feina.

El tercer taller “Com afrontar una entrevista de feina?” tindrà lloc dilluns 12 de juny. Aquí es donaran a conèixer diferents conceptes clau i metodologies per a realitzar una entrevista de feina i es posaran en pràctica per fer una aproximació a la realitat.

Aquest cicle de taller finalitzarà amb el taller “Coneix l’eina retorna i visualitza’t a Linkedindilluns 19 de juny, que consistirà a conèixer l’eina retorna i la comunitat Linkedin, els seus avantatges, com es poden utilitzar i com ajuden en el procés de recerca de feina.

Els tallers són gratuïts però cal formalitzar prèviament la inscripció al formulari http://bit.ly/2qLZye2

Per a més informació es pot demanar via correu electrònic a treball.alturgell@oficinajove.cat o trucant al 973355608. 

preocupaT2017Servei Garantia Juvenil

El Servei de Garantia Juvenil ofereix a joves entre 16 i 29 anys, que no estiguin estudiant i que estiguin buscant feina, una iniciativa a nivell europeu per a reduir l’atur juvenil. Es tracta d’un registre que té per objectiu atendre les necessitats formatives, de pràctiques i laborals per a facilitar la inserció al mercat de treball de les persones joves.

Paral·lelament, l’oficina Jove de l’Alt Urgell posa a l’abast eines i recursos per a facilitar l’accés al món del treball a aquelles persones joves que estan en situació d’atur o vulguin incorporar-se o reincorporar-se al mercat laboral així com aquelles que vulguin millorar el seu lloc de feina.

Per això, es facilita el servei d’orientació acadèmica i laboral individualitzada a joves entre 16 i 35 anys i tallers pràctics a centres educatius de la comarca així com també a la mateixa Oficina Jove. El servei ofereix pautes sobre com fer un currículum, com redactar una carta de presentació o bé com afrontar una entrevista personal. A més, també s’informa de la Borsa Interterritorial Activa de Treball (BICAT) que gestiona el Consell Comarcal de l’Alt Urgell www.bicat.cat així com també d’altres portals d’ocupació i les respectives ofertes de feina al territori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 178 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×