L’Ajuntament promou una campanya de civisme per a la Festa Major de Sant Ròc

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Ajuntament promou una campanya de civisme per a la Festa Major de Sant Ròc

L’Ajuntament de Bossòst ha començat avui, dia en què s’inicia la Festa Major de Sant Ròc, una campanya a les xarxes socials per fomentar el civisme i evitar el sexisme a la població durant aquests dies de celebració. Amb una fotografia dels tradicionals Correfocs i un escrit en aranès, l’Ajuntament afirma que “el millor combinat és la festa i el respecte, a la gent, a les coses de totes i tots, i a tu”.

L’alcalde, Amador Marqués, ha explicat que “amb aquesta senzilla campanya l’Ajuntament recorda especialment a la població jove que la festa és per tothom, i que es gaudeix millor amb responsabilitat i amb la consciència de que els drets i els deures de la ciutadania prevalen sempre”.

D’altra banda, l’alcalde va mantenir la setmana passada una reunió de coordinació amb agents responsables de Mossos d’Esquadra a la Vall d’Aran per implementar les habituals mesures preventives de seguretat i evitar conductes incíviques a la vía pública.

hestabossost
l’Ajuntament afirma que “el millor combinat és la festa i el respecte, a la gent, a les coses de totes i tots, i a tu”. Bona Hèsta Major ! Bossòst
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 251 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×