L’ACTOR SERGI LÓPEZ, A LA LIRA DE TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

L’ACTOR SERGI LÓPEZ, A LA LIRA DE TREMP

Presenta “Non Solum”, el monòleg que ha creat amb Jorge Picó

 L’Espai Cultural La Lira de Tremp ha programat l’espectacle Non Solum, interpretat per l’actor català Sergi López el proper dissabte 24 de febrer a les 20h.

sergilopezAquest monòleg que es va estrenar l’any 2005 el va escriure López a quatre mans amb el dramaturg Jorge Picó. Es tracta d’una comèdia existencial que tal com descriu el seu creador: “és difícil d’explicar, per a qui no conegui res de l’obra, sempre dic que faig molts personatges, però tots són iguals”.

Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web www.tincticket.com/nonsolum i surten a un preu anticipades de 18€. Tot i això, els menors de 25 anys les podran adquirir a un preu especial de 10€ i els Amics de La Lira a 15€. El dia de la representació tindran un cost de 20€ a la taquilla.

Amb aquest espectacle, La Lira continua oferint entre la seva programació una selecció de teatre, espectacles de públic familiar, concerts de diversos estils i retransmissions d’òpera en directe. L’equipament va reobrir les seves portes l’any 2011 i ja és un dels referents culturals del Pirineu occidental.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 241 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×