La plaça de les Moreres renova la seva superfície i els jocs infantils

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La plaça de les Moreres renova la seva superfície i els jocs infantils

Aquesta setmana quedaran enllestides les obres de renovació de la superfície de la plaça de les Moreres, amb un nou cautxú, concretament a la zona de jocs infantils, i alhora també s’instal·laran nous i renovats jocs per als infants.

Aquesta és la darrera actuació en aquesta zona de la Seu d’Urgell que culmina l’actuació global de millora l’accés al barri de Santa Magdalena que s’ha portat a terme en els darrers mesos. Al respecte, el tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jesús Fierro, explica que “les obres han dignificat tota aquesta zona, que es van iniciar ja fa un temps enrere amb l’arranjament de la plaça, la construcció de la nova rotonda, la renovació de bancs per seure i la instal·lació de més il·luminació, així com l’actuació d’una nova vorera al carrer Ribera d’Urgellet, cobrint el escocells dels arbres, les obres que ara s’estan finalitzant a la plaça de les Moreres té la voluntat que aquest punt de la Seu quedi ben endreçat de forma definitiva per a molts anys”.

Cal recordar que abans de realitzar totes aquestes obres ja es va asfaltar el camí de la Palanca, amb la ubicació d’un pas de vianants a la sortida del pati de l’institut Joan Brudieu, l’enrajolament de la vorera nord i la construcció d’una llosa de formigó a la vorera sud d’aquesta mateixa via. “Aquestes obres permeten als vianants caminar amb comoditat i seguretat, millores totes elles fetes realitat ja fa un temps, i alhora han donat solució a l’accés a l’escola Albert Vives”, afegeix Fierro.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 121 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×