L’ESPAI CULTURAL LA LIRA CELEBRA 10 ANYS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’ESPAI CULTURAL LA LIRA CELEBRA 10 ANYS

Del 18 al 28 de novembre s’han programat un seguit de propostes per a   commemorar l’aniversari

El 25 de novembre de 2011 va obrir les portes el nou Espai Cultural la Lira de Tremp, un edifici de nova construcció que s’aixecava al terreny on hi havia hagut l’antic teatre La Lira.Aquest equipament arriba per convertir-se en un revulsiu de la vida cultural de la ciutat, la comarca i fins i tot el Pirineu. De fet, és l’únic equipament escènic d’aquestes característiques a l’Alt Pirineu i Aran.

La Lira és un teatre, un auditori, un cinema, una sala per a jornades i convencions, la seu d’un festival de cinema, és una òpera a estones, un circ i fins i tot una pista de ball. Aquesta versatilitat ha permès que hi passin una mitja de 5.000 espectadors per any per gaudir de les propostes de la programació estable d’arts escèniques. Això sense comptar les propostes de les entitats del territori que proposen accions diverses durant l’any.

Per a commemorar els 10 anys l’Ajuntament de Tremp ha preparat una programació diversa, pensada per a atraure totes les edats i gustos. Així doncs, des de teatre per a bebès (espectacle de la cia Roseland Musical per a nens i nenes de 0 a 5 anys); l’obra Camí a l’Escola de la cia Campi qui Pugui per a infants més grans; la proposta de Groov and Sound de música electrònica per al públic jove; la retransmissió de l’òpera Norma adreçada als amants de la clàssica; el circ contemporani de Som Noise o el concert dels pallaresos Swing Pallars Orquestra. També es podrà gaudir del teatre d’humor de Dafnis Balduz amb Amics i la projecció de dues pel·lícules de la mà de l’empresa Circuit Urgellenc.

Una representació de la diversitat que ofereix l’espai cultural concentrada en 10 dies i a un preu accessible per a tothom, 5 euros per espectacle.

LA LIRA CELEBRA 10 ANYS
LA LIRA CELEBRA 10 ANYS
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 608 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×