LA DIPUTACIÓ PROMOCIONA L’OFERTA TURÍSTICA DEL PIRINEU I LES TERRES DE LLEIDA A FITUR 2019

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA DIPUTACIÓ PROMOCIONA L’OFERTA TURÍSTICA DEL PIRINEU I LES TERRES DE LLEIDA A FITUR 2019


La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme i la marca “Ara Lleida”, participa del 23 al 27 de gener a la 39a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2019 de Madrid per promocionar l’oferta de turisme que proposa la demarcació de Lleida (neu, turisme actiu i esports d’aventura, natura, cultural i gastronomia, entre d’altres), a més de la seva capacitat internacionalitzadora.

El Patronat de Turisme inscriurà la seva participació a Fitur dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme (pavelló núm. 7), amb l’espai Pirineus, on hi haurà representats els consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès, i amb l’espai Terres de Lleida, amb la participació dels consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. La Val d’Aran i Turisme de Lleida hi tenen enguany un espai propi amb les marques de Pirineus i Terres de Lleida, respectivament, dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

El vicepresident primer del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, i el director del Patronat, Juli Alegre, participaran demà dimecres en els actes d’inauguració del saló. Dijous, 24 de gener, la presidenta de la Diputació, Rosa M. Perelló, visitarà l’estand de Catalunya a Fitur i mantindrà contactes amb els representants, institucions i empresaris del Pirineu i les Terres de Lleida que són presents aquests dies a la Fira de Turisme de Madrid.

La Fira Internacional de Turisme-Fitur 2019 s’inaugura demà dimecres amb una xifra rècord d’expositors, entre estatals i internacionals, d’un 8,3 % més que anys anteriors. En aquesta edició hi haurà gairebé 10.500 societats acreditades procedents de 165 països i 866 expositors titulars, que consoliden Fitur com una de les tres primeres fires del món.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 176 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×