Visita a la comarca de l’Alta Ribagorça

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Visita a la comarca de l’Alta Ribagorça

Dimarts, 6 de setembre, a partir de les 11.00 hores, al municipi de la Vall de Boí i al Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, visitarà diversos pobles del municipi de la Vall de Boí i el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, en la seva estada a la comarca.Talarn iniciarà el seu periple a l’Ajuntament de la Vall de Boi (11.00 hores), on serà rebut per l’alcaldessa, Sònia Bruguera. A l’Ajuntament signarà al Llibre d’Honor i mantindrà una reunió de treball.

Posteriorment es desplaçarà fins el poble de Barruera, pertanyent al municipi de la Vall de Boí, on visitarà el poliesportiu i la zona dels banys públics.

Joan Talarn es desplaçarà després fins a Erill la Vall -que també pertany al municipi de la Vall de Boí- on visitarà el Centre Romànic de la Vall de Boí i la zona de l’aparcament i dels banys públics.

Per la tarda (16.00 hores), es desplaçarà fins a la seu del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, al municipi del Pont de Suert, on es reunirà amb la seva presidenta, Maria José Erta i consellers comarcals.

la comarca de
Diputació de Lleida

Notícies Alta Ribagorça

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 241 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×