La Còlha Santa Maria de Mijaran festeja els seus 50 anys

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Còlha Santa Maria de Mijaran festeja els seus 50 anys

• Aquest cap de setmana, els dies 15 i 16 de setembre, la Còlha Santa Maria de Mijaran celebrarà els seus 50 anys amb dos actes commemoratius per a posar en valor l’aportació musical i cultural d’aquesta entitat i de totes les persones que hi han format part al llarg de la seva història
• Aquests actes han comptat amb la col·laboració i suport del Conselh Generau d’Aran i l’Ajuntament de Vielha e Mijaran

La Còlha Santa Maria de Mijaran compleix 50 anys i ho celebrarà aquest cap de setmana, els dies 15 i 16 de setembre, amb dos actes que han comptat amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran i de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran.El dia 15 presentarà un vídeo commemoratiu de la seva història que es projectarà a les 19.30 a la sala Era Audiovisuau de Vielha. El vídeo ha estat produït per Jaime Varela amb el suport de Baqueira Beret.
El 16 de setembre, a les 19.30 a la Sala Polivalent de Vielha, tindrà lloc l’espectacle “50 anys de Còlha”, un acte obert a tota la ciutadania i molt especial que recorrerà la història de la Còlha de Santa Maria de Mijaran i al qual participaran persones que han format part del grup al llarg de tots aquests anys. Durant l’acte actuaran també els grups “Es Fradins de Vielha”, “Es Corbilhuèrs de Les” i “Es Sautarèts de Bossòst”.

La Còlha

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 273 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×