L’Ajuntament de Vall de Cardós inaugura l’agrobotiga “la Boïga” el 2 de desembre

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Ajuntament de Vall de Cardós inaugura l’agrobotiga “la Boïga” el 2 de desembre

El nou equipament públic ubicat a Ribera de Cardós es donarà a conèixer com un espai ambivalent amb potencialitat de generar activitat econòmica combinant gastronomia i comerç.

El recent equipament “la Boïga” de Ribera de Cardós celebrarà la seua inauguració com a agrobotiga per tal de visibilitzar el projecte tant de cara al veïnat com a productors de la zona alhora que se li dona ressò per a atreure possibles interessats en la seua gestió.L’Ajuntament de Vall de Cardós ha impulsat aquest equipament amb la col·laboració econòmica de LEADER, amb la voluntat de generar activitat econòmica vinculada a la dinamització del sector agroalimentari recuperant un dels edificis que formen part del complex dels campaments de COPISA, propietat de l’ajuntament, indret neuràlgic de la Vall de Cardós en l’època de la construcció del conjunt hidroelèctric de la mateixa vall. Concretament està ubicada a l’antiga cantina, i conté una cuina i un espai diàfan que pot ser versàtil per a comerç d’alimentació i espai gastronòmic.

Actualment el gestiona directament l’ajuntament, tanmateix l’ens local el fica a disposició de les iniciatives particulars que pugin sorgir, amb l’objectiu d’identificar interessats en gestionar i dinamitzar l’espai. La prioritat és que acabi creant activitat econòmica amb l’ocupació de les persones que el portin i al mateix temps es doti d’un servei més tant al veïnat com a visitants de Vall de Cardós aportant productes de proximitat en que no és té fàcil accés a la vall com per exemple el pa o altres articles d’alimentació.

la Boïga

Per tal de que la inauguració esdevingui un matí de festa es compta amb un programa d’activitats que inclou un taller de dansa a càrrec de Pallars en folk, un concert de música folk amb el grup Hydra i degustació de productes locals.

Des de l’ajuntament es convida a veïns i veïnes i a totes les persones que els hi generi interès el projecte.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 264 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×