TREMP S’ACOSTA A L’HIMÀLAIA DE LA MÀ DE L’ESCRIPTORA NÚRIA GARCIA QUERA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Darreres passes de tardor a l’Himàlaia és la novel·la de Núria Garcia Quera que s’ha presentat aquesta tarda a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp.

presentació del llibre
presentació-performance

L’acte s’ha combinat amb projeccions de vídeos de pobles del Nepal, Tibet, així com els paisatges de les muntanyes de l’Himàlaia i la seva gent, tot emmarcat al voltant de la religió budista i els seus temples que són els centres culturals de les poblacions. A més a més, s’ha acompanyat d’una degustació de te de massala.
L’escriptora ha fet referència al paisatge i les ciutats devastades arran del terratrèmol que va tenir lloc el passat mes d’abril, a la vegada que ha destacat que en les diverses presentacions que ha fet al Pallars, la gent gran se sentia molt identificada amb diverses seqüències de la projecció.

Aquesta novel·la forma part de la col·lecció Sensus que edita la mateixa escriptora i que ha comptat amb una campanya de micromecenatge on van participar unes 200 persones per al finançament de la publicació. A més, un 5 % de la recaptació anirà destinada al camp de refugiats del Tibet . Amb Sensus, l’autora ja ha publicat les novel·les de viatges, A dalt de la duna roja i Nou viatge al Pirineu.
La presentació-performance ha comptat amb la participació d’unes 50 persones que en finalitzar la xerrada han fet un petit col·loqui.FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,94 de 5 - 17 Vots
Carregant ... - 1.598 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×