15 alumnes es formaran en l’11a edició de l’Escola de Pastors

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

15 alumnes es formaran en l’11a edició de l’Escola de Pastors

De les 35 sol·licituds rebudes, s’ha fet selecció de 15 alumnes. Són persones amb una veritable vocació per l’ofici de pastor.

Del dilluns 18 de març i fins al 12 d’abril i durant quatre setmanes dels mesos de maig, juny, juliol i setembre es durà a terme l’11a edició de l’Escola de Pastors, que pretén formar persones, sovint alienes al sector, per garantir el relleu generacional de la pagesia a Catalunya. Aquesta 11a edició, que enguany es realitzarà a Llagunes, compta, d’una banda, amb diversos formadors i formadores d’arreu del territori català en matèria i, de l’altra, amb un entramat de finques col·laboradores que acolliran alumnes en pràctiques durant 4 mesos.

11a edició!

L’Escola de Pastors de Catalunyacomençanou curs en un nou emplaçament. Llagunes!Enguany, han estat seleccionats 15 alumnes, set dones i vuithomes. Segueix augmentant el nombre de dones que es llança al sector primari.

Les seves edats comprenen des dels 21fins als 46anys, amb una mitjana d’edatde 30 anys.El 80%provenen de la província deBarcelona.Les províncies de Tarragona, Girona i fora de Catalunya comptem amb un 7% d’alumnes cada una. De nou,laprincipal orientacióque trien és la producció lleteravinculada tanta cabrescom ovelles. En aquest sentit l’Escola de Pastors de Catalunya està ajudant a formar una generació que torna a agafar la producció lletera com a principal activitat, sempre des d’una postura de producció ecològica i tenint com a base de l’alimentació la pastura natural. Això és un canvi important dins de la tendència productiva de les petites finques ramaderes.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 129 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×