JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI A LA VALL DE BOÍ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI A LA VALL DE BOÍ

Un any més el Centre del Romànic de la Vall de Boí se suma a celebració de les Jornades Europees de Patrimoni.

El proper diumenge 9 d’octubre us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de descobertes del nostre patrimoni cultural amb la ruta “Redescobrint el Patrimoni de la Vall de Boí” i la presentació del nou llibre de la Dra.Montserrat Pagès “La pintura mural romànica a la Vall de Boí”.La ruta “Redescobrint el Patrimoni de la Vall de Boí” proposa reviure la ruta que va fer  la Missió Arqueològica al 1907 a la descoberta de les esglésies romàniques de la vall. L’itinerari començarà a les 10:30h a l’església de Santa Eulàlia d’ Erill la Vall i recorrerà a peu el camins tradicionals de la Vall de Boí fins a Taüll, visitant les esglésies de Santa Eulàlia d’Erill, Sant Joan de Boí i Sant Climent de Taüll.

Seguidament, a la 13:00h es presentarà a l’església de Sant Climent de Taüll el nou  llibre de la Dra. Montserrat Pagès “La pintura mural romànica a la Vall de Boí” editat per Edicions Salòria dins la col·lecció Pirineu Art.

Montserrat Pagès i Paretas, és Doctora en història de l’art, investigadora i assagista, i antiga conservadora de pintura mural romànica al Museu Nacional d’Art de Catalunya, en la presentació ens parlarà de les pintures originals romàniques conservades a l’església de Sant Climent de Taüll.

Totes les activitats son gratuïtes però cal reservar plaça per la ruta contactant amb el Centre del Romànic al 973 69 67 15 o info@centreromanic.com

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI
JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI A LA VALL DE BOÍ
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 412 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×