Jornada de treball de les empreses turístiques de La Vall de Boí

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Jornada de treball de les empreses turístiques de  La Vall de Boí

El Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, dona el tret de sortida  al desenvolupament de les 17 accions que el formen amb una acció destinada a l’empresari turístic per  la millora de la seva  digitalització i comercialització.

El PSTD provinent dels Fons Next Generation i rebut per l’ajuntament de la Vall de Boí es desenvoluparà durant els propers tres anys i vol promoue un nou model de turisme sostenible i inclusiu que permeti  el desenvolupament social, ambiental i econòmic de la destinació amb una especial atenció a la millora de l’accessibilitat al Patrimoni Cultural i Natural.



Entre les accions del Pla es  planteja dotar  el destí de les eines tecnològiques suficients per tal de col.laborar en la digitalització de l’oferta turística, millorant-ne la seva gestió, promoció i comercialització.

En aquest sentit, avui dimecres día 14 a les 17.00h s’ha convocat la primera reunió de treball amb les empreses on es presentarà una nova proposta d’e-commerce per a tot l’empresariat, amb l’objectiu de valorar la possibilitat de millorar la plataforma actual  per alguns o accedir a una plaforma de comercialització per primer cop a altres.

Jornada de treball
Jornada de treball de les empreses turístiques de La Vall de Boí
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 322 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×