JORDI PONS DEL CHPA CADÍ DE LA SEU D’URGELL GUANYA LA PLATA A L’EUROPEU

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

JORDI PONS DEL CHPA CADÍ DE LA SEU D’URGELL GUANYA LA PLATA A L’EUROPEU

D’HOQUEI PATINS SUB-17 AMB LA SELECCIÓ ESTATAL

Del 30 de juliol al 5 d’agost s’ha disputat a la localitat italiana de Fanano el 36è Campionat d’Europa d’Hoquei Patins Sub-17, on 10 equips van lluitar per convertir-se en el millor equip del continent:
Alemanya, Andorra, Austria, Espanya, França, Anglaterra, Israel, Itàlia, Portugal i Suïssa.

L’urgellenc Jordi Pons, porter de l’equip Infantil del CHPA CADÍ de la Seu d’Urgell (sisè de Catalunya Infantil 2017 i campió de Catalunya Aleví 2015) va ser seleccionat per formar part dels deu jugadors que componien el quadre espanyol, dirigit per Iván Sanz. Els altres components de l’equip eren Gerard Pérez (porter, Arenys de Munt), Sergi Duch (ICG Software Lleida), Martí Gabarró, Sergi Garcia i Pere Urpí (Noia Freixenet), Roc Pujadas i Umbert Serra (CP Manlleu),AleixOrdóñez (FC Barcelona) i Kylian Gil (Sporting de Lisboa).

espanyola_2017

Després de la fase de grups, on Espanya va superar  Israel (9-1), Itàlia (5-4) i Alemanya (13-1), l’equip estatal va guanyar a França (3-1) en semifinals, classificant-se per jugar la final davant Portugal.

Després de 40 minuts de final molt intensos i amb un marcador de 0-0, una pròrroga amb gol d’or va decidir el partit a favor de Portugal.

Es dóna el cas que l’any anterior els portuguesos, davant els espanyols, van patir la derrota també amb gol d’or a la pròrroga. Aquest sistema definitori desapareix per a la propera temporada.

L’Europeu de Fanano va comptar amb més representants del CHPA CADÍ, ja que a més de Jordi Pons per Espanya, Roc Xanxo de l’equip Infantil del Cadí va jugar per Andorra.

També a les files andorranes van participar ex-jugadors del Cadí com Oriol Cortés, Bernat Picanyol i Iu Escabrós, així com el jugador de l’ANDORRA HC Nil Dilmé que s’incorporarà al CHPA CADÍ aquesta propera temporada. Andorra es va classificar 7ena en aquest Europeu.

En la història del CHPA CADÍ, que aquest any cumpleix 30 anys, Jordi Pons és el primer jugador d’hoquei patins format al club que forma part d’una selecció espanyola (2017), i també d’una selecció catalana (2016 i 2017).

Pel que fa a l’àmbit de les pre-seleccions (15 components), el club també s’ha estrenat posicionant el 2016 un jugador a la pre-selecció catalana (sub-16) (Pons), i aquest 2017 tres jugadors a la preselecció catalana (sub-17) (Pons, Planes i Escolà) i dos a la pre-selecció espanyola (sub-17) (Pons i Escolà).

Jordi Pons ha estat entrenant diàriament tot l’estiu amb la selecció espanyola, amb entrenaments al CAR de Sant Cugat, pistes del CE NOIA Freixenet i CP VILAFRANCA.

Després de l’Europeu de Fanano sub-17, el proper compromís de l’hoquei patins estatal és els World Roller Games 2017, que es celebraran a Nanjing (Xina) del 26 d’agost al 10 de setembre, i on participen la selecció absoluta i la sub-20 espanyoles.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 228 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×