Les Janeiras visiten Andorra i La Seu d’Urgell, porta a porta

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×
Les Janeiras visiten Andorra i La Seu d’Urgell, porta a porta
 
Les tradicionals cançons de les Janeiras visitarant durant els propers cap de setmana del primer mes de l’any les diferents parròquies del Principat a càrrec del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’.
 
Aquesta iniciativa cultural que s’inicia el proper dissabte dia 13, diu que durant el mes de gener grups de jovent visiten porta a porta diferents institucions, llars particulars, establiments comercials i esglèsies de forma a desitjar bona sort de cara a l’any que ara s’inicia.
 
 
Els membres del Grup, abillats per l’ocasió, porten per 13é any consecutiu, la tradició a una trentena de locals i un cop acabada aquesta iniciativa cultural, el dia 28 de gener, realitzaran una trobada de confraternització per degustar els diferents productes alimentars que els cap de casa regalen als cantaires, com mana la tradició.
 
Janeiras18_CatedralEnguany, vàries esglèsies del Principat han aderit a la iniciativa i a més a més de participar a la eucaristía, els membres del Grup oferiran una cantada de Janeiras dia 13 a les 19h30 a l’Esglèsia de Sant Cornèli i Sant Cebrià a Ordino, dia 14 a les 12h a Sant Esteve a Andorra la Vella, dia 20 a les 19h30 a Sant Miquel de la Mosquera a Encamp, dia 21 a les 12h30 a Sant Pere Màrtir a Escaldes-Engordany i finalment, el dia 28 a l’eucaristía de les 12h a la Catedral de Santa Maria d’Urgell en presència de l’Arquebisbe Joan-Enric Vives i Secília.
 
La component solidària de les Janeiras arribarà també als residents i familiars de la Residència el Cedre i de la Residència SARquavitae Salita a Escaldes-Engordany que gaudeixen d‘aquesta tradició lusitana.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,67 de 5 - 3 Vots
Loading... - 190 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×