IV Trobada al Port de Boet

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

IV Trobada al Port de Boet

Us convidem a participar a la IV Trobada al Port de Boet, que tindrà lloc el dissabte 27 d’agost. Com ve sent habitual els darrers anys, pujarem a peu des del Pla de Boet fins a dalt al Port, on es celebrarà una trobada de germanor amb veïns de l’Ariege i del Parc Natural Regional del Pirineus Ariegesos. El recorregut no presenta cap dificultat tècnica i es tracta d’una caminada d’unes 3 hores que supera uns 700 metres de desnivell. A l’hora de dinar podreu gaudir d’una petita degustació de productes locals, tant del productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu com dels productors del Parc Natural Regional dels Pirineus Ariegesos: formatges, embotits, patés, pa, coca, …

NOVETAT 2016! Enguany i per recuperar una antiga tradició, es celebrarà un MERCAT de productes locals dels dos parcs. Es tracta d’un mercat de pre-venda, és a dir, cal fer la comanda dels productes prèviament a la trobada i els rebreu a dalt del Port de Boet el dia de la Trobada. Podeu consultar el catàleg de productes de l’Ariege (formatge Tomme, embotits, patés i confitures) i fer la vostra comanda emplenant el qüestionari que trobareu al següent web https://goo.gl/QClb0z Cal que formalitzeu la comanda abans del dimecres 24 d’agost.

 El transport de les comandes fins el Port de Boet, el realitzarem amb el suport d’animals de càrrega i treball, tal i com es feia antigament.

Per resoldre qualsevol dubte o aclariment, més informació o senzillament, per inscriure-us, truqueu al 973 622 335 (Parc Natural de l’Alt Pirineu).

L’activitat és GRATUÏTA, US HI ESPEREM!

CARTELL

Cartell_IV_Trobada_Boet

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 2.242 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×