Itineraris autoguiats a través de la web i l’app de Natura Local

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha publicat dos itineraris autoguiats a través de la web –www.naturalocal.net- i l’app Natura Local, una plataforma de municipis de Catalunya amb continguts turístics per promocionar el patrimoni local. Actualment les rutes estan en proves i s’han d’acabar d’ajustar i completar algunes de les informacions. Les dues rutes incloses són “Ruta a Sant Miquel del Pui” i “Congost de Collegats”. Actualment la plataforma recull 265 itineraris d’arreu de Catalunya.

Les rutes es poden descarregar al mòbil i seguir-les off-line per als itineraris que no hi ha cobertura, com és el cas de la ruta del Congost de Collegats.

Els itineraris es completen amb informació bàsica de la zona: què veure, on menjar, on dormir i serveis.Les dues rutes

“Ruta a Sant Miquel del Pui”
Ruta Sant Miquel del Pui
Dificultat: mitjana
Longitud: 7,10 km
Desnivell positiu: 362 m
Durada: 2 h 05’

Interessant ruta pels voltants de La Pobla de Segur que ressegueix la vall del Flamisell entre horts i camps de conreu fins Sant Fructuós, per enfilar després en direcció a l’ermita de Sant Miquel, lloc emblemàtic amb vistes espectaculars. Ens aproparà també fins als peus de la roca Foradada a on tindrem oportunitat d’observar gran nombre de voltors, i ja de tornada tindrem vistes panoràmiques a la Pobla de Segur, amb el pantà de Sant Antoni als peus, i al Montsec d’Ares i Rúbies amb el congost de Terradets al mig.

“Congost de Collegats”

Ruta Congost de Collegats
Dificultat: mitjana
Longitud: 9,00 km
Desnivell positiu: 524 m
Durada: 2 h 45’

La ruta del Congost de Collegats ens porta per ambients variats a recórrer els llocs més interessants d’aquest espai natural protegit. Tindrem vistes panoràmiques als rocs de Queralt i la vall de Collegats, travessarem el Barranc de Sant Pere per anar a visitar les ruïnes del monestir de Sant Pere de les Maleses, visitarem la cova de la Serpent i coneixerem la seva interessant llegenda. Podrem observar també diferents varietats de rapinyaires, i ja de tornada a l’àrea de descans de la font de la Figuereta, resseguirem el curs de la Noguera Pallaresa entre parets verticals al Congost de Collegats.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.837 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×