INICI DE LA LLIGA CATALANA DE CURLING 18/19

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

INICI DE LA LLIGA CATALANA DE CURLING 18/19

La Lliga Catalana de curling, que es disputa aquest cap de setmana a Puigcerdà, dona el tret de sortida de la competició oficial per al Curling Puigcerdà Pànxing

La competició oficial de curling torna a la pista de gel del Club Poliesportiu de Puigcerdà. Ho farà aquest cap de setmana, 15 i 16 de desembre, amb la disputa de la primera jornada de la Lliga Catalana 2018/2019.

En aquesta edició el club cerdà presenta un total de 3 equips, dels 9 que s’han inscrit. Els equips són el Puigcerdà Pànxing Divines, equip femení, el Puigcerdà Pànxing Juniors, format íntegrament per jugadors juniors i el Puigcerdà Pànxing Masters que te la difícil tasca d’intentar repetir la victòria en el campionat assolida l’any passat.

La competició arrenca el dissabte, a les 10 hores, amb els primers partits i es desenvolupa al llarg del cap de setmana, en diferents rondes de partits, fins el diumenge dia 16, a les 16:00h. Les dates per a la següent jornada de la Lliga Catalana, que es disputarà també a Puigcerdà, encara estan per determinar.

La competició està organitzada per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, amb el suport del Club Poliesportiu Puigcerdà i el club local.

curling_puigcerda

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 219 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×