INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “CREATIVITAT I SALUT MENTAL” A L’ALTA RIBAGORÇA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El dia 19 d’octubre de 2015 a les 18 h a la sala Cotori del Pont de Suert, va tenir lloc la xerrada “La Salut Mental és cosa de tots” a càrrec de la Dra. Ester Castán, psiquiatra, adjunta a la direcció del Servei de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions de l’Hospital Santa Maria de Lleida i a continuació es va dur a terme la inauguració de l’exposició “Creativitat i Salut Mental” a la mateixa sala.

inauguració de l’exposició
inauguració de l’exposició “Creativitat i Salut Mental”

L’exposició, és un projecte impulsat per Salut Mental Catalunya – Terres de Lleida i de Mercè Torrentallé, subvencionat per la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura i patrocinat pel Departament de Salut i el de Benestar Social i Família per sensibilitzar i donar una visió normalitzadora i inclusiva de la salut mental.
L’exposició es compon d’obres cedides per artistes que han comprovat en primera persona com la creativitat els ha ajudat a conviure amb un trastorn mental :
-Ricard Mira, mestre escultor
-Pepi Montesinos, ceramista
-Eva Rauret, poesia i fotografia
-Mercè Torrentallé, escriptora i pintora. També és la Presidenta de l’Associació Salut Mental la Noguera i l’ànima de d’aquest projecte.
La mostra, que és itinerant per les capitals de comarca de la demarcació de Lleida, s’emmarca dins del projecte de lluita contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades d’un trastorn mental, i treballa per la normalització i la integració social tant dels afectats com del seu entorn.
Des del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, ens agradaria donar suport per l’organització en associació com és el cas dels membres que avui ens exposen les seves obres, i fer visible la realitat que aquestes persones tenen en els nostre territori.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,71 de 5 - 14 Vots
Carregant ... - 1.682 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×