Vint-i-una setmanes de promoció per “Hivernar a Farrera”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Vint-i-una setmanes de promoció per “Hivernar a Farrera”

El Centre d’Art i Natura de Farrera aquest hivern obre les seves portes a creadors, estudiants i investigadors amb un nou programa molt avantatjós. 

En el seu afany d’ajudar a la creació, l’estudi i la recerca durant els mesos de Gener i Febrer s’aplicaran descomptes del 20% a les estades de treball (200€ per setmana). Les residències podran ser d’un mínim d’una setmana i se’n oferiran un total de vint-i-una. Aquesta iniciativa és fruit de l’interès per a reivindicar la tranquil·litat de l’Alt Pirineu com un escenari perfecte per a la concentració en tots els àmbits de treball creatiu, d’estudi i de recerca. 

Els Reis d’Orient han fet una parada inesperada al Centre d’Art i Natura de Farrera per a oferir el millor regal que pot rebre un creador, estudiant o investigador: una estada de treball a un preu assequible en un paratge natural, silenciós i sense interrupcions no desitjades. Les estades començaran el proper dilluns 13 de gener i s’allargaran fins el proper 1 de març. A partir del 2 de març el CAN oferirà els serveis habituals que inclouen el sopar diari i el manteniment dels espais de residència.

Segons ha anunciat el CAN, qui vulgui optar a una d’aquestes estades setmanals, només ha d’enviar el seu Currículum Vitae, una breu descripció del projecte a realitzar i les dates desitjades. El Centre posa a disposició les seves instal·lacions amb internet, tallers, instruments i assessorament artístic. “Creiem que aquest ‘regal’ de Reis és una oportunitat pels artistes i investigadors per a descobrir un lloc i unes instal·lacions adequades pel seu procés de creació, on el contacte amb la natura pot ser clau així com la convivència amb altres creadors” ha declarat la direcció del CAN. 

Els artistes que guanyin l’estada, podran disposar d’una habitació individual (o doble) alhora que tindran una cuina a compartir. Des del CAN es vetllarà per tal que tothom pugui treballar en les millors condicions. 

El CAN porta més de dues dècades donant suport a artistes catalans i internacionals en aquest poble d’alta muntanya ideal per a la creació. El Centre ha acollit intel·lectuals i creadors reconeguts com ara Francesc Parcerisas, Rebekah Clarckson, Alexandra Laudo, Bianca Siu Davies, Jaume Cabré, Manel Forcano, Paul Leech, Colom Tóibín, Dolors Udina, Eulàlia Valldosera, Nicola Lefanu o Feliu Formosa, per citar-ne només alguns. 

El termini de presentació d’aplicacions és fins el 31 de gener però les residències estaran ja disponibles a partir del dia 13 de gener. Les sol·licituds seran ateses per ordre d’arribada. Un jurat conformat per la direcció del centre les avaluarà tal com fa habitualment. 

Hivernar a Farrera
Vint-i-una setmanes de promoció per “Hivernar a Farrera”

Recordem que cal enviar un Currículum Vitae breu, una descripció del projecte de treball (màxim 500 caràcters), i la setmana preferida a programacio@farreracan.cat

Més informació 

Consulta tota la programació
http://www.farreracan.cat/ca/course

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 168 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×