ENQUESTA SOBRE ELS HÀBITS DE COMPRA DEL SECTOR PÚBLIC DEL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ENQUESTA SOBRE ELS HÀBITS DE COMPRA DEL SECTOR PÚBLIC DEL PALLARS JUSSÀ

Des del programa de dinamització comercial del Pallars Jussà s’han recollit prop de 180 respostes de treballadors públics de la comarca.

Des del projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà s’ha dut a terme una enquesta per conèixer els hàbits de consum dels treballadors i treballadores de l’Administració i els Serveis públics de la comarca.

L’objectiu de l’enquesta és dissenyar accions que reforcin el comerç local i de proximitat. En aquest context, es preveuen recollir informacions sobre els hàbits de compra de diferents col·lectius. S’ha escollit iniciar aquesta prospecció pels treballadors del sector públic, tenint en compte el pes important a nivell d’ocupació que aquest col·lectiu representa a la comarca i per tant, la influència de les seves dinàmiques de consum en el comerç local.

Els primers resultats es van avançar la setmana passada en el marc de la Taula sectorial de Comerç del Pallars Jussà[1], on els ajuntaments i entitats participants van acordar repetir la presentació de forma presencial a cada municipi, facilitant així la participació d’un major nombre de comerciants i empreses.

Els resultats recollits apunten, entre altres aspectes, que la tendència de compra online de la majoria de les persones que responen l’enquesta és superior a la mitjana de Catalunya. Tot i així, també posen de manifest la voluntat de molts dels enquestats de realitzar més compres de proximitat i les adaptacions que farien falta per fer-ho. Conèixer la totalitat d’aquestes dades ajudarà a definir, conjuntament amb el sector del comerç, unes línies de treball estratègiques que contribueixin a fixar el consum d’aquests treballadors al territori.

HÀBITS DE COMPRA

[1] La Taula comarcal de Comerç és un instrument participatiu que impulsa l’Ajuntament de Tremp en el marc del programa Treball a les 7 comarques i que té com a objectiu fomentar la cohesió del sector comercial del Pallars Jussà.

Hi son convidats els alcaldes i regidors de Promoció Econòmica de la comarca; els representants de les associacions de comerciants i els tècnics de Promoció Econòmica dels ajuntaments. A més, les sessions son obertes a tot el sector comercial i poden assistir-hi i fer-hi aportacions tots els comerciants i petits empresaris locals.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 46 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×