La Diputació de Lleida facilita la formació en línia dels treballadors durant les setmanes de confinament

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Diputació de Lleida facilita la formació en línia dels treballadors durant les setmanes de confinament

Sota el lema #emquedoacasaaprenent, el Departament de Recursos Humans de la corporació facilita a tots els ajuntaments l’accés als cursos en línia perquè se’n puguin beneficiar tots els treballadors municipals

La Diputació de Lleida ha posat a disposició del personal de la institució el banc d’activitats formatives de què disposa el Departament de Recursos Humans per facilitar la formació en línia al llarg d’aquestes setmanes de confinament a causa de les mesures per frenar l’expansió de la malaltia del COVID-19. Aquests mateixos recursos en línia s’han facilitat als ajuntaments de la demarcació de Lleida amb la voluntat que els puguin fer arribar als treballadors municipals.

A través de la campanya #emquedoacasaaprenent, el personal de la Diputació i dels ajuntaments i consells comarcals de les terres de Lleida, Pirineu i Aran, podran accedir des dels seus ordinadors particulars a sessions de formació de matèries tan variades com economia i control intern; temes jurídics i procedimentals; administració electrònica;   prevenció de riscos laborals i salut;  noves tecnologies; creixement personal i habilitats, o Urbanisme, medi ambient i serveis tècnics, entre altres.

Es tracta, en molts casos, de les sessions formatives que la Diputació realitza habitualment i que han estat enregistrades en vídeo. La voluntat és que aquests dies de confinament puguin ser aprofitats per aprofundir en la formació continuada del personal, al mateix temps que ja s’estan preparant noves ofertes de formació a mitjà termini.

Així mateix, es facilita al personal l’accés a la pàgina web de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, on es poden trobar recursos formatius en obert i videogravacions que també poden ser d’utilitat: https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/.

formació en línia
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 101 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×