La Fira La Carrulla celebra la seva primera edició dedicada a la petita infància a l’Alt Pirineu Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Fira La Carrulla celebra la seva primera edició dedicada a la petita infància a l’Alt Pirineu Aran

La Fira La Carrulla, s’estrena a l’Alt Pirineu Aran amb la seva primera edició dedicada a la petita infància del 0-6 anys. Des dels Serveis Educatius dels Pallars i la Llar d’Infants Municipal Malfargats han organitzat aquest esdeveniment que busca donar valor i visibilitat a la importància de la petita infància en el nostre context rural.

Tanmateix, a través d’una àmplia gamma d’activitats, la fira busca oferir a famílies, infants i professionals de l’educació una experiència enriquidora centrada en la promoció de l’educació i el desenvolupament integral dels més petits.



Durant l’esdeveniment, es realitzaran xerrades sobre temàtiques rellevants com la neuroeducació, el benestar emocional, el moviment lliure i la música en la primera infància. A més, es duran a terme tallers per als infants, que permetran explorar el joc i l’aprenentatge d’una manera participativa i divertida. S’hi trobaran estands amb exposicions d’experiències educatives de referència provinents de diferents centres educatius. També es comptarà amb una àrea d’expositors, on es podrà adquirir material educatiu específic per a aquesta etapa crucial de desenvolupament.

La Fira La Carrulla és una oportunitat única per a les famílies, els infants i els professionals del sector de l’educació del 0-6 anys per connectar, aprendre i descobrir noves eines i enfocaments per al desenvolupament infantil. A més, l’esdeveniment busca promoure el treball en xarxa i la creació d’espais de reflexió i intercanvi d’experiències entre els assistents.

Per a més informació i consultar el programa complet de la fira, podeu visitar el lloc web oficial de La Fira La Carrulla: [https://www.carrulla.cat/

Fira La Carrulla
La Carrulla celebra la seva primera edició dedicada a la petita infància a l’Alt Pirineu Aran
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 359 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×