Fira la CARRULLA- 1 JUNY 2024- el Pont de Suert

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Pont de Suert acull, el proper 1 de juny, la segona edició de la “Fira La Carrulla – Fira de l’Alt Pirineu i Aran de la petita infància”, un any després de l’exitosa primera edició celebrada a Sort l’any passat.

Des dels Serveis Educatius dels Pallars, Alta Ribagorça – Val d’Aran i l’associació La Carrulla s’ha organitzat aquest esdeveniment que busca donar valor i visibilitat a la importància de la petita infància en el nostre context rural pirinenc.Tanmateix, a través d’una àmplia gamma d’activitats, la fira busca oferir a famílies, infants i professionals de l’educació una experiència enriquidora centrada en la promoció de l’educació i el desenvolupament integral dels més petits.

Durant l’esdeveniment, es realitzaran xerrades sobre temàtiques rellevants com el valor de la vida quotidiana, el desenvolupament d’habilitats socials i gestió de conflictes, el plaer infantil i la salut. Diferents professionals participaran d’una taula rodona que abordarà com a eix principal la lectura i l’escriptura en aquesta etapa primerenca. Paral.lemament es duran a terme tallers per als infants, que permetran explorar el joc i l’aprenentatge d’una manera participativa i divertida. S’hi trobaran estands amb exposicions d’experiències educatives de referència provinents de diferents centres educatius. També es comptarà amb una àrea d’expositors, on es podrà adquirir material educatiu específic per a aquesta etapa crucial de desenvolupament. I com a cloenda de la jornada, un espectacle infantil que porta de títol : “ Hai, la pescadora de somnis” de la companyia Giramàgic.

La Fira La Carrulla és una oportunitat única per a les famílies, els infants i els professionals del sector de l’educació del 0-6 anys per connectar, aprendre i descobrir noves eines i enfocaments per al desenvolupament infantil. A més, l’esdeveniment busca promoure el treball en xarxa i la creació d’espais de reflexió i intercanvi d’experiències entre els assistents.

Per a més informació i consultar el programa complet de la fira, podeu visitar el lloc web oficial de La Fira La Carrulla: https://www.carrulla.cat/.

Fira la CARRULLA
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 143 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×