La Fira de Mostres de Girona tanca el calendari de promoció firal

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Fira de Mostres de Girona tanca el calendari de promoció firal

L’àrea de Turisme de l’Alta Ribagorça ha tancat la temporada de promoció a fires d’enguany amb l’assistència a la Fira de Mostres de Girona que s’ha dut a terme del 29 d’octubre a l’3 de novembre, amb un mostrador propi dins l’estand de l’Ara Lleida. És la tretzena vegada que es participa i el balanç ha tornat a ser molt positiu amb una afluència de 87.000 visitants.

El principal interès dels gironins continua sent el senderisme i el Parc Nacional d’Aigüestortes, seguit pel romànic de la Vall de Boí i el turisme rural. També es constata l’alt grau de coneixement de la Vall de Boí  per part dels visitants, que cada cop més, es consolida com a destí turístic en motiu del desdoblament de l’autovia de l’Eix Transversal i l’arribada de l’AVE a Girona i Figueres.

Segons la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, l’assistència a Girona és una cita clau del nostre calendari de promoció degut al gran interès del públic gironí sobre el nostre patrimoni cultural i natural.  Des de fa sis anys, Diputació de Lleida assisteix a la fira amb la seva marca turística Ara Lleida atès que el 60% del total de turistes que reben les comarques de Lleida provenen de Catalunya.

La promoció a fires es va iniciar el passat mes de febrer amb l’assistència a Navartur a Pamplona, seguit del B-Travel a Barcelona al març, la Fira Sant Miquel a Lleida al setembre i la propera setmana s’enviarà material de promoció a l’estand d’Ara Lleida a la Fira de Muntanya de Vic.

Fira de Mostres de Girona
Fira de Mostres de Girona
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 281 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×