ELS ESCOLARS DEL JUSSÀ PARTICIPEN PER PRIMER COP A LA FIRA DEL CIRC DE TALARN

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ELS ESCOLARS DEL JUSSÀ PARTICIPEN PER PRIMER COP A LA FIRA DEL CIRC DE TALARN

214 alumnes dels centres educatius de Tremp – Valldeflors i col·legi Maria Immaculada-  els Raiers de la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, la Vallfosca i Isona Aeso assisteixen a la primera jornada escolar organitzada en el marc de la 8à Fira del Circ de Talarn.

L’Oficina Jove del  Consell Comarcal del Pallars Jussà  en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics dels Pallars,  ha facilitat  l’accés de 214 alumnes de primària de la comarca a la primera jornada escolar organitzada en el context de la Fira del Circ de Talarn.

Aquesta iniciativa té com a finalitat promoure espais de trobada entre els nens/es, fer-los partícips de les festes del Pallars Jussà, i alhora, desenvolupar el sentiment de pertinença a la comarca i les seves tradicions.

En el context del circ, l’alumnat treballarà habilitats comunicatives i  dinàmiques com la confiança, les emocions i la superació mitjançant tallers, activitats dirigides i representacions circenses.

cartell-Fira-del-CircConstantí Aranda, president del Consell Comarcal, ha volgut remarcar la importància de “fer comarca” amb els més petits utilitzant l’esperit transformador del circ com a eina educativa.

Enguany, es celebra la 8à edició d’aquesta fira que va néixer amb la voluntat de recuperar l’antiga Fira de Sant Martí, transformada en una mostra que potencia la cultura i l’oci a través del circ.

La Fira, està organitzada per l’Ajuntament de Talarn amb el suport de l’Oficina Jove del Consell Comarcal, el Centre de Recursos  Pedagògics del Pallars Jussà, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic |Sense puntuar|
Carregant ... - 168 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×