Finalitza el taller d’apoderament i millora de l’ocupabilitat dins del programa Incorpora

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Finalitza el taller d’apoderament i millora de l’ocupabilitat dins del programa Incorpora

  • El taller, de 30 hores de durada, s’ha dut a terme durant els mesos de maig i juny amb l’objectiu de promoure l’accés al mercat de treball per a dones víctimes de violència de gènere i de dones amb dificultats especials
  • Hi han participat 11 dones, que han treballat aspectes per millorar la seva ocupabilitat com ara les noves eines digitals, la gestió del temps, les estratègies de gestió emocional, etc.

A principis de juny va finalitzar a Lleida el “Taller d’Apoderament i millora de l’ocupabilitat”, organitzat per Creu Roja en el marc del programa Incorpora, de la Fundació La Caixa, que té com a objectiu impulsar la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió.

Un total d’11 dones van participar en aquesta acció formativa que busca apoderar-les i reforçar   les seves  aptituds, habilitats i eines  relacionades amb la  recerca de feina. Així, s’intenten millorar les competències personals com l’autoestima, la confiança o la tolerància a la frustració com a via d’accés a una ocupació de qualitat. La tècnica  del programa Incorpora a Lleida ho explica així: “El taller ha intentat que les dones, a través d’una metodologia vivencial, poguessin iniciar un treball d’autoconeixement amb el qual ser més conscients de les eines personals (intel·lectuals, emocionals, corporals i socials) amb què compta cadascuna d’elles i així, apoderar-se en la seva recerca de feina i accés al mercat laboral”.D’aquesta manera, s’ha promogut l’avançament personal i professional de les assistents perquè puguin normalitzar la seva vida i se centrin en la seva meta professional, tant si és un projecte propi com si busquen la inserció laboral per compte d’altri.

Així mateix, se’ls ha donat suport en matèries com la conciliació familiar, la corresponsabilitat o la creació de xarxes de contactes o de gestió del temps, aspectes que, en moltes ocasions, dificulten el seu accés al món laboral.

Finalitza el taller
Finalitza el taller d’apoderament i millora de l’ocupabilitat
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 55 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×