Final de la 52a Edició de la Cursa del Bassiero

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ÈXIT ROTUND A LA 52a EDICIÓ DE LA CURSA DEL BASSIERO: 141 PARTICIPANTS I FINAL DE CURSA AMB SOL PRIMAVERAL
Els guanyadors del Campionat de Catalunya de la FEEC en categoria masculina absoluta han estat la parella formada per Toti Bes i Jordi Palomares (2h 51min i 40seg) i en categoria femenina per Lourdes Martínez i Area Izard (3h 19min i 40seg)

Aquest diumenge 20 de març s’ha celebrat la 52a Edició de la Cursa del Bassiero, la Travessa amb Esquís de la UEC de Barcelona i que enguany acollia el Campionat de Catalunya per equips de la FEEC. L’èxit de participació ha estat rotund, ja que 141 participants han cobert les Valls d’Àneu d’esquís i pells de foca per celebrar aquesta competició esportiva. La sortida estava programada a les 8 del matí des dels telecadires de La Peülla (Estació d’esquí de Baqueira/Beret), però per causes meteorològiques s’ha hagut d’endarrerir una hora i quinze minuts. De fet, inicialment el panorama no convidava a l’optimisme perquè la boira espessa era protagonista a la zona de la Bonaigua i les Valls d’Àneu. Malgrat tot, s’ha apostat per tirar endavant la cursa tal i com estava previst i a mig matí un sol radiant de la primavera que arriba ha brillat amb força en tot el recorregut.
Toti Bes i Jordi Palomares han necessitat 2 hores, 51 minuts i 41 segons per finalitzar el recorregut de 2200 metres de desnivell, que els coronava com a guanyadors de la categoria absoluta masculina. Per la seva banda, Lourdes Martínez i Ares Izard, les guanyadores de la categoria absoluta femenina han arribat a meta amb un temps de 3 hores, 19 minuts i 40 segons. Així doncs, els tàndems Bes-Palomares i Martínez-Izard han estat proclamats campions i campiones de Catalunya per equips de la FEEC.
En Júnior Femení, Júlia Massagué i Erola Bisquert han guanyat la seva categoria amb un temps de 2 hores 9 minuts i 15 segons (recorregut de 1000 metres de desnivell), i en Júnior masculí el trio format per Aribau Portillo, Pau Coll i Sergi Lambea ho han fet amb 2 hores 48 minuts i 21 segons (recorregut de 1900 metres de desnivell). Els cadets Narayan Macià i Òscar Simó han fet el seu recorregut de 1000 metres de desnivell amb 1 hora, 54 minuts i 25 segons.
Amb el dinar al Poliesportiu d’Esterri d’Àneu i la posterior entrega de premis, la Cursa del Bassiero ha posat fi a la seva 52a Edició. L’Organització de la Cursa del Bassiero, format per membres de la UEC de Barcelona, ja comença a pensar en la 53a Edició.

Més informació: web BassieroFluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.274 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×