L’ovella de raça aranesa present a FIGAN Fira internacional per a la Producció Animal

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’ovella de raça aranesa present a FIGAN Fira internacional per a la Producció Animal

L’Associació de Criadors d’Oví de Raça Aranesa (ACORA) representada pel ramader de Salardú, Eric España, participa a la 14a edició de FIGAN Fira internacional per a la Producció Animal, que se celebra a Saragossa del 19 al 22 de març. Eric España és l’únic representant de Catalunya de l’ovella de raça aranesa en aquesta Fira Internacional.


Innovació i tecnologia són el senyal d’identitat del certamen de referència del sector agroramader a l’Arc Mediterrani que reuneix els professionals.


La Fira Internacional per a la Producció Animal exhibeix innovació, desenvolupament i tecnologia, en una cita que, edició rere edició, s’ha convertit en la referència per als professionals i les empreses, que veuen en FIGAN el millor escenari per a la presentació dels seus equips i productes.


L’ovella de la Val d’Aran, considerada de protecció especial per trobar-se en perill d’extinció, destaca pel seu gran potencial carni, la seva potent cornamenta i per la qualitat de la seva llana, molt cotitzada entre els artesans. Actualment, unes 30 ramaderies es dediquen a la seva cria i reuneixen un cens d’uns 1.911 efectius (1.836 femelles i 75 mascles).

14a edició de FIGAN Fira internacional per a la Producció Animal
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 128 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×