L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE SEGUR SUSPÈN EL FESTIVAL VIANDA D’ENGUANY I OPTA PER CELEBRAR-LO AL 2021

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE SEGUR SUSPÈN EL FESTIVAL VIANDA D’ENGUANY I OPTA PER CELEBRAR-LO AL 2021

La decisió ha estat motivada per la crisi econ mica i social derivada del COVID19, i per la incertesa pel futur més proper.

A la Pobla de Segur, com a la major part de les poblacions del país, la crisi econ mica i social que ha generat el COVID19 i la incertesa pel futur més proper, han provocat que l’Ajuntament hagi hagut de replantejar les activitats programades per als propers mesos, i que les prioritats en la distribució dels recursos del Consistori s’hagin vist alterades.

En aquest marc, Vianda, Festival Gastron mic de Muntanya —inicialment previst per al maig de 2020 per  que ja havia estat ajornat al setembre d’enguany— torna a postposar-se, en principi fins a l’1 de maig de 2021, sempre que la situació sanitària ho permeti.

El regidor de Promoció Econ mica de l’Ajuntament, Mia Tirbio, ha manifestat que en el context en què ens trobem, l’Ajuntament ha decidit suspendre l’edició d’enguany —que era la primera— i plantejar-nos un festival potent i atractiu tan aviat com les condicions ho permetin.

Vianda vol ser un esdeveniment de referència en el calendari pirinenc, i servir d’impuls i consolidació del sector primari i l’agroalimentari del municipi i de la comarca. En ser la primera edició, l’Ajuntament considera del tot necessari que les condicions siguin les  ptimes, i poder garantir la seguretat sanitària i de mobilitat.

Vianda Festival Gastron mic dde Muntanya s’havia de celebrar al nucli antic de la Pobla, i programa incloïa un Mercat de Viandes, on estava prevista la participació de la major part de productors agroalimentaris i agents culturals de la Pobla de Segur i el Pallars Jussà, i un dinar popular a l’Espai Brasa. El Festival també oferia música folk amb grups pirinencs, cercavila i teatre de carrer, demostració de xollada d’ovelles, espectacles de màgia i teatre per a tots els públics, tallers participatius, demostracions de cuina en directe, sessions divulgatives, una taula rodona amb nutricionistes i cuiners de reconegut prestigi, maridatges entre productes locals guiats pels mateixos elaboradors, exposicions…

L’Ajuntament vol agrair a tots els poblatans i poblatanes la seva implicació i col·laboració en l’organització de Vianda, i emplaçar-los a tornar a treballar plegats en el nou Festival de l’any vinent.

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 164 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×