Lo Llumener – Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aquest dissabte 8 d’octubre “Lo Llumener – Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils” torna a omplir Sort de propostes literàries i teatrals

Lo Llumener és un festival de petit format d’àmbit rural i de muntanya, que enguany celebra la seva 7a edició acollint experiències artístiques per apropar la literatura als infants i joves del territori

El Festival dona forma a espais i propostes per tal que els més petits gaudeixin entre llibres, embolcallats de paraules, com una forma d’estimular el seu desenvolupament afectiu i intel·lectual i de propiciar la comunicació entre adults i infants, al voltant de l’art i la literatura.Aquest any, el fil conductor de totes les propostes que acull Lo Llumener és l’univers, una temàtica de referència en el món literari i que els nens i nenes de Sort van proposar i prioritzar durant la passada edició, en un espai que es va habilitar per a recollir les seves aportacions.

D’aquesta manera, les activitats, tallers i propostes escèniques que es presentaran durant el dissabte, giren al voltant dels planetes, de l’espai, de la lluna i de tots aquells elements que tenen relació amb l’univers.

Al llarg del dissabte es podrà gaudir d’espectacles per a tots els públics amb companyies de referència vingudes d’arreu; amb la Petita Fira d’Àlbums il·lustrats, on hi participen editorials especialitzades en literatura infantil i juvenil; amb tallers creatius i activitats vinculades a l’univers; amb la decoració sorprenent del Carrer Major; i al vespre, especialment per al públic jove, es torna a fer una aposta per un gran Combat de galls i gallines. Sense oblidar-nos de Lo Llumener per adults, que enguany es farà el divendres al vespre amb una proposta a mig camí del cabaret i d’un monòleg irreverent.

A més, Lo Llumener aquest any torna a entrar als centres educatius. Aquesta vegada, amb una proposta escènica el divendres al matí dirigida exclusivament a les escoles de primària de la comarca, amb la voluntat d’apropar el teatre a tots els infants del Pallars Sobirà.

Festival Pirinenc
Festival Pirinenc

Trobareu més informació sobre el Festival Lo LLumener i la reserva d’entrades a www.sort.cat/lollumener i seguint el següent enllaç tindreu accés al Programa actualitzat.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 508 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×