La Vall Fosca canvia la data del festival de senderisme

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Vall Fosca canvia la data del festival de senderisme

En la seva 5a edició, el Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus, continua amb la mateixa filosofia de donar a conèixer la Vall i els seus camins, a través d’activitats de senderisme amb petits grups guiats per guies locals, del 30 de juliol al 2 d’agost. 

El Festival de Senderisme de la Vall Fosca, que és un dels 8 Festivals de Senderisme dels Pirineus, oferirà activitats guiades per descobrir el territori amb responsabilitat i vetllant al màxim per la seguretat dels participants.

En aquesta edició, el Festival compta amb activitats estrella com la caminada amb observació del cel nocturn i sopar inclòs, la sortida per veure com els ramaders donen sal a les vaques, o la descoberta de les peculiaritats del Parc Nacional a la Vall Fosca, entre moltes altres ofertes. En aquesta edició també aprendrem què hem de posar a la motxilla per fer una excursió, o escoltarem els bombers del GRAE, que ens transmetran quines bones pràctiques hem de seguir a la muntanya per moure’ns amb seguretat.

Responsabilitat amb l’entorn  i amb les persones

El Festival de Senderisme de la Vall Fosca ha treballat des de la primera edició amb ràtios de participants reduïdes, per garantir la seguretat i afavorir la proximitat amb els guies,i millorar així l’experiència.

En aquesta edició, es vetllarà més que mai pel benestar de les persones. A més de continuar treballant amb ràtios petites, i reforçar el guiatge en els casos que siguin necessaris, els organitzadors del Festival facilitaran material de protecció, i els guies seguiran els protocols de seguretat establerts.

festival de senderisme

Així, el format del festival de senderisme de la Vall Fosca es consolida com una opció d’ecoturisme que  a més s’adapta a les normatives que la pandèmia del coronavirus recomana, i permet oferir activitats amb seguretat per a un turisme de proximitat que no coneix la zona. En els propers dies es publicarà el programa complet del Festival.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 240 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×