TREMP APOSTA PER A FER REALITAT UNA FESTA MAJOR SEGURA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TREMP APOSTA PER A FER REALITAT UNA FESTA MAJOR SEGURA

Una Festa Major atípica, que comptarà amb  quatre dies d’activitats amb un format marcat per les mesures COVID-19

De nou, la Festa Major 2020 arriba a Tremp del 4 al 8 de setembre. Tot i els entrebancs sorgits per les circumstàncies de la COVID-19, Tremp presenta la Festa Major 2020 amb un programa de festes complet, al qual no faltaran espectacles i activitats per a tots els públics com ara concerts d’orquestres, teatre, sessions de Dj’s locals, espectacles infantils entre altres.

L’Ajuntament de Tremp i la Comissió de Festes han treballat per portar a terme una Festa Major que arriba marcada per l’excepcionalitat de la situació sanitària. Per aquest motiu, els actes seran amb aforament limitat i seguint tots els protocols de seguretat i higiene, amb el compromís ferm de donar suport al sector cultural, i transmeten als veïns la seguretat en la realització de les activitats.

A l’hora de confeccionar la programació s’han mirat de mantenir els compromisos adquirits abans la Covid-19 i també s’ha intentant potenciar la presència d’espectacles de km0 (majoritàriament de companyies locals i de la província de Lleida).

El tret de sortida el marcarà el tradicional pregó d’inici de Festa Major, enguany els pregoners escollits han estat els germans Tomàs, el Lluís i l’Andreu: trempolins, jugadors professional d’hoquei amb el Llista Blava i campions d’Europa la temporada passada.

Tot i això el dia 4 comptarem amb dos actes previs, la presentació del llibre La veritable història del llibreter assassí de Barcelona, de Marcel Fité i espectacle de Teatre de carrer amb la Cia. Campi qui Pugui. Al vespre, els joves de la ciutat podran gaudir de les actuacions de Radio Balcon, Dj Bacardit i Martin’s Deejay.

Dissabte 5, destaca la inauguració de l’exposició del poeta Joan Subirana una vida filant paraules, enguany centenari del seu naixement. A la tarda, serà el torn per l’espectacle infantil, No ploris de la Cia trempolina Mai Tant Teatre, seguit del concert dels valencians La Fúmiga. El dia acabarà amb el concert amb la Cobla Orquestra Montgrins.

El tercer dia de festa, la programació comença amb la despertada popular amb la Colla de Trabucaires Miquelets del Pallars i els Trabucaires de Cardedeu. De cara a la tarda els més menuts podran gaudir de Jocs gegants amb Toc de Fusta i a continuació dues sessions de l’espectacle de carrer Possê amb la Batucada Sound de Secà. A la nit Stress Band posarà la cloenda als actes de diumenge amb un concert.

El dilluns 7, iniciarem el dia amb l’espectacle Titiritriki per al públic familiar, de la companyia lleidatana Zum Zum Teatre. Al vespre a l’Espai Cultural la Lira teatre Dos Taüts negres i dos de blancs, dirigida per Eduard Mundada, i tot seguit concert amb l’Orquestra Metropol.

FESTA MAJOR SEGURA
FESTA MAJOR SEGURA

La darrera jornada de la Festa Major, el dimarts 8 de setembre, s’iniciarà amb un espectacle de titelles La princesa i el pèsol de Festuc Teatre. A les 12h, missa de Festa Major i ofrena floral de la Cremablat a la Verge de Valldeflors a càrrec de la Colla de Diables Lo Peirot. La tarda s’enceta amb les tradicionals sardanes amb la Cobla Jovenívola d’Agramunt. Posteriorment, concert amb el grup Banda Sonora, i a les 23h fi de la Festa Major 2020 amb focs artificials des del balcó.

A partir del divendres 28 d’agost s’obriran els formularis de les inscripcions  a les activitats del programa de la Festa Major. El programa de la Festa Major comptarà amb codis qr per poder accedir als formularis, també al web de l’Ajuntament: www.ajuntamentdetremp.cat.

Les persones que no tinguin accés a internet, podran fer les inscripcions trucant a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9h a 14h al 973650005 o presencialment a la planta baixa de l’Ajuntament en el mateix horari.

Des de l’Ajuntament de Tremp es fa una crida a gaudir de la festa amb responsabilitat, i complint totes les indicacions i mesures de seguretat e higiene. Fer una Festa Major diferent és possible.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 83 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×