Exposició WikiArS: contribució de les escoles d’art i disseny

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×
Exposició WikiArS: contribució de les escoles d’art i disseny
 
Fins al 2 de novembre la Biblioteca Pública Maria Barbal acollirà l’exposició WikiArS: contribució de les escoles d’art i disseny.
 
Es tracta d’una exposició que mostra les imatges creades per estudiants de les escoles d’art i disseny catalanes que participen a WikiArS, una iniciativa que té per objectiu que els estudiants facin activitats que els siguin útils per al seu aprenentatge alhora que aporten imatges o continguts a Wikipedia i altres projectes de cultura lliure. La mostra explica què és Wikimedia Commons (fons de fitxers multimèdia lliures) i en què consisteix aquesta iniciativa que involucra les escoles en els objectius de coneixement lliure.
 
 
Cartell-WikiArsL’exposició està dissenyada per a ser itinerant i perquè els seus pòsters es renovin per mostrar les novetats aportades cada curs. En la seva versió actual mostra el treball que van fer estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja (Barcelona), l’Escola d’Art Serra i Abella (L’Hospitalet de Llobregat) i l’EDRA, l’Escola d’Art i Disseny de Rubí, durant els cursos 2011-12 i 2013-14. Hi ha imatges de divulgació científica en l’àmbit de les ciències de la terra i de la zoologia; així com imatges de reconstrucció històrica, que han comptat amb assessorament d’experts en aquestes disciplines.
 
També hi ha retrats de personalitats del segle XX (de la cultura i la política) que il·lustren les seves biografies. La major part de les imatges s’incorporen a la Viquipèdia (en diverses llengües) però n’hi ha també que s’han fet per a Viquillibres (per a infants) i per al directori d’espècies vives i extingides Wikispecies.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 210 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×