Es dona per estabilitzat el foc forestal a Arties

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Es dona per estabilitzat el foc forestal a Arties


El foc ha cremat 215 hectàrees de pastures, però no hi ha hagut perill que arribés a les poblacions


Els Bombers de la Generalitat i els Pompièrs d’Aran han donat per estabilitzat el foc forestal que crema des de diumenge a la nit als voltants de les poblacions d’Arties i Gessa a la Val d’Aran que ha cremat 215 hectàrees de pastures.


Segons ha informat Marc Castellnou, inspector cap de l’àrea GRAF, el foc ha evolucionat favorablement durant la nit i durant el matí 30 efectius amb el suport de dos helicòpters han treballat en els dos focus actius del foc. El flanc dret està estabilitzat i l’esquerre quedarà confinat fina a l’extinció.


La meteorologia dels últims dies amb inversió tèrmica a les zones altes al Pirineu ha estat extremadament seca i ha fet que la vegetació propagués ràpidament el foc.


La previsió és que amb el canvi de temps i les nevades febles que s’esperen per avui a la Val d’Aran el foc quedi extingit.

Es dona per estabilitzat el foc forestal a Arties


El sindic d’Aran, Carlos Barrera ha agraït a tots els serveis implicats tant de la Val d’Aran com als de la Generalitat de Catalunya i els grups d’actuació forestal (GRAF), la seva dedicació i professionalitat  per afrontar aquest episodi.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 130 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×