ESPAI GASTRONÒMIC i ARTESANAL Promoció de l’Alt Pirineu

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

AL SALÓ DE L’ESPORT I TURISME DE MUNTANYA ESPAI GASTRONÒMIC I ARTESANAL

L’IDAPA i Fira de Lleida organitzen aquesta trobada de productors alimentaris i artesanals de sis comarques pirinenques

La 3a edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM) acollirà per segon any consecutiu un espai gastronòmic i artesanal, organitzat per l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) conjuntament amb Fira de Lleida, destinat a mostrar i a vendre un ampli ventall de productes agroalimentaris i artesanals que s’elaboren a l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran.D’una banda, disposarà de l’espai “Pireníssim, Turisme de l’Alt Pirineu i la Val d’Aran”, que disposarà de material divulgatiu de les sis comarques de l’àmbit territorial (l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran), representació dels tres parcs naturals (Cadí-Moixeró, Alt Pirineu i d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici), productes agroalimentaris, artesans d’arts i oficis, com també un petit espai dedicat a les Falles del Pirineu, recentment declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.

Espai-Gastronòmic-STM

En aquest espai, artistes vinculats a l’associació Pirineu Art donaran a conèixer l’artesania que es produeix al territori de l’Alt Pirineu i Aran, com ara ceràmica, escultura en fusta, artesania amb herbes, forja artística, joieria, etc. IDAPA també disposarà d’un espai comú per facilitar informació sobre tota l’oferta turística de les sis comarques de l’Alt Pirineu i Aran i dels parcs naturals del territori. Museus, natura, gastronomia i art seran els principals productes turístics que es promocionaran al saló.

En l’apartat “Pireníssim, Tasta’ns” els visitants trobaran representat el producte de qualitat d’uns 50 productors agroalimentaris de les comarques de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya i el Pallars Jussà, que mostraran i posaran a la venda embotits, formatges, melmelades, vins, licors, pastisseria, etc. També es promocionaran les marques comarcals “Al teu gust” del Pallars Jussà i “Menja’t l’Alt Urgell”.

El Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya tindrà lloc del 12 al 14 de febrer al Pavelló 3 de Fira de Lleida. L’horari del saló és de les 10 del matí a les 8 de la tarda sense interrupció.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.639 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×