Reobertura al públic de les esglésies romàniques de la Vall de Boí

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Reobertura al públic de les esglésies romàniques de la Vall de Boí

Des del Centre del Romànic s’està treballant en el disseny de la reobertura al públic de les esglésies romàniques de la Vall de Boí amb la principal prioritat d’obrir amb les mesures de seguretat necessàries pels treballadors i pels visitants.

S’estan preparant els protocols que caldrà complir per assegurar que les esglésies siguin espais segurs i lliures de Còvid. Estem treballant per disposar d’ EPI’S pel personal d’atenció al públic, materials de protecció pels visitants i en els protocols de neteja dels espais oberts al públic, calculant els aforaments de cada espai i dissenyant els circuits de visita de cada església per assegurar que els visitants puguin mantenir les distàncies de seguretat en la seva visita.

S’estan avaluant els serveis que es podran oferir en aquesta nova situació i dissenyant els horaris d’obertura i les activitats culturals que es podran oferir al públic, pensant sempre en el valor social i de servei públic del patrimoni per la comunitat.

Les diferents variables i els nous escenaris que es van plantejant dia a dia no ens permeten encara tenir una data d’obertura ni uns protocols de seguretat tancats. Tant aviat com sapiguem la data de reobertura us ho farem saber.

esglésies romàniques
esglésies romàniques Sant Climent de Taüll

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 174 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×