PRESENTACIÓ DE L’OBRA, CALENDARI 2021 I ACTIVITATS A L’ESGLÉSIA DE SEURÍ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

PRESENTACIÓ DE L’OBRA, CALENDARI 2021 I ACTIVITATS A L’ESGLÉSIA DE SEURÍ

L’Associació de Veïns de Seurí, el Bisbat d’Urgell i l’Ajuntament de Sort han organitzat, avui dijous, dia 18 de març, una jornada adreçada al sector turístic per tal de donar-los a conèixer l’obra de Santi Moix a Sant Víctor de Seurí així com el funcionament de les visites per aquest any 2021.

Les visites a l’església de Sant Víctor de Seurí es van iniciar l’any 2019, un cop finalitzada la intervenció artística d’art contemporani, sumant-se així a l’oferta cultural, de natura i gastronòmica de La Vall d’Àssua, porta d’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici, on podem gaudir també de l’Ecomuseu dels Pastors i les Rutes literàries de Les Veus del Pamano, Pedra de Tartera, Mel i Metzines, i Verd Madur, entre altres activitats.

 El primer any un total de 1.328 persones van accedir a les visites, mentre que el 2020, any plenament marcat per la pandèmia de la COVID, han estat 726 les que van gaudir d’aquest indret. Tenint en compte que les visites es van haver de començar gairebé 4 mesos més tard del previst, així com les limitacions d’aforament existents i els diversos confinaments, els/les responsables de l’espai consideren positiu el nombre de visitants i el fet que, un cop es van reprendre les visites al juliol, s’ha pogut mantenir el calendari previst fins al desembre.

Per a fer-ho s’ha optat per solucions com la taquilla inversa quan el confinament ha estat municipal, en un intent de poder oferir una activitat cultural a la gent del municipi de Sort amb les preceptives mesures de prevenció sanitària.

Està previst que l’inici de la temporada de visites programades es realitzi el 30 de març i que es mantingui fins al gener del 2022, segons el calendari adjunt. També es poden concertar altres horaris.

Més informació: info@esglesiaseuri.cat, www.esglesiaseuri.cat

ESGLÉSIA DE SEURÍ
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 111 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×