ESCOLARS VISITEN LES INSTAL.LACIONS DEL CENTRE DE RESIDUS DEL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

ESCOLARS VISITEN LES INSTAL.LACIONS DEL CENTRE DE RESIDUS DEL PALLARS JUSSÀ

ELS ALUMNES DE L’ESCOLA MARIA IMMACULADA DE TREMP I els DE L’INSTITUT DE PONT DE SUERT VISITEN LES INSTAL.LACIONS DEL CENTRE DE RESIDUS DEL PALLARS JUSSÀ

Els alumnes de l’escola Ma. Immaculada de Tremp, i els del cicle formatiu de grau superior de control i educació ambiental de l’institut de Pont de Suert, han visitat aquests dies les instal·lacions del dipòsit controlat i planta de compostatge del Pallars Jussà. D’aquesta manera han pogut comprovar tot el procés de tractament de les escombraries que ells mateixos generen.

En aquesta visita se’ls entrega un díptic informatiu sobre el centre de residus. Des del Consell es vol fomentar la prevenció de residus com una de les prioritats de la gestió d’aquests.

El centre de residus consta d’una planta de compostatge i un dipòsit, que es va construir l’any 1997 per part de l’Agència de Residus de Catalunya. L’any 2002 es va projectar l’ampliació del dipòsit i la construcció d’una planta de compostatge aquestes entren en funcionament l’anualitat 2004.

plantacompostatge

L’any passat es va tornar a ampliar la capacitat de deposició. L’àmbit d’actuació d’aquesta instal·lació inclou les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran i dóna un servei a uns 35.000 habitants.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 290 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×