L’Escanyabocs 2021 enceta el calendari de proves esportives al medi natural a l’Alt Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Escanyabocs 2021 enceta el calendari de proves esportives al medi natural a l’Alt Urgell

La Seu d’Urgell celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 de maig la catorzena edició de l’Escanyabocs, recuperant així les dates habituals d’aquest esdeveniment esportiu en el medi natural, singular i únic al Pirineu, que té com a epicentre el Parc Olímpic del Segre.

El programa de l’Escanyabocs’21

Cursa trail (UEU)

Dissabte 15 de maig. Sortida des d’Anserall. 9:00 hores. Servei d’autobús per a portar els participants al punt de sortida. Sortida amb mesures Covid-19.

Dos recorreguts:

Llarg: 18 km i 1.200 metres de desnivell positiu acumulat. S’està acabant de definir un tram del recorregut per fer-la més atractiva i exigent.

Curt: 11,400 km i 738 metres de desnivell positiu acumulat.

Raid aventura (ACE Bombers Seu)

Dissabte 15 de maig. Parc del Segre. 16:00 hores. Diferents modalitats orientació a peu i en bicicleta, caiac, tir amb arc, escalada. Prova que es realitza per parelles.

Orientació nocturna (Club Xinoxano Orientació)

Dissabte 15 de maig. Parc del Segre. 20:30 hores. Prova d’orientació nocturna i urbana amb dos recorreguts d’una i dues hores respectivament.

Pedalada BTT (Associació Cliclista Urgellenca)

Diumenge 16 de maig. Parc del Segre. 8:30 hores.

Dos recorreguts:

Llarg: 47km i 1.600 metres de desnivell positiu acumulat.

Curt: 31 km i 800 metres de desnivell positiu acumulat.

Caminada Marxa Nòrdica (AE Marxa Nòrdica Cadí Pirineus)

Diumenge 16 de maig. Concentració a Parc del Segre per desplaçar-se amb servei d’autobús als punts de sortida.

Dos recorreguts:

Llarg: 23 km i 819 metres de desnivell positiu acumulat. Sortida des de Castellbò.

Curt: 13 km i 386 metres de desnivell positiu acumulat. Sortida des de Bellestar.

Open Escalada

Diumenge 16 de maig. Rocòdrom Parc del Segre.

Escanyabocs de Ferro i Mini Escanyabocs 2021

L’Escanyabocs de Ferro és una classificació combinada que determina els i les atletes més complets, ja que premia la participació en les quatre proves i atorga punts en funció de la classificació obtinguda en cadascuna d’elles, tant en categoria masculina com femenina.

Els participants en l’Escanyabocs de Ferro hauran de participar i completar les proves de trail running, raid d’aventura, orientació i pedalada BTT. Un repte del més alt nivell que suposarà un esforç d’entre 11 i 15 hores de competició entre els dos dies de l’Escanyabocs.

També es podrà competir en l’Escanyabocs de Ferro participant en els recorreguts curts del trail running i curt de la BTT, sumant només una part proporcional dels punts en aquestes proves. Una manera de plantejar-se un repte personal i de superació, de millora i sacrifici, més enllà de la simple competició. Hi haurà obsequis per als primers classificats i regal per als finishers.

La jornada de dissabte 15 de maig  tindrà lloc la Mini Escanyabocs, prova multidisciplinar per la muntanya que inclou escalada, tir amb arc, orientació i cursa a peu (que sortirà des d’Anserall), i que s’adreça als nens i nenes d’entre 8 i 13 anys.

Escanyabocs 2021
Escanyabocs 2021

Seguretat, inscripcions i recollida de dorsals

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell vetllarà per garantir la seguretat dels participants en cada una de les activitats i, per tant, el control en els punts de sortida, avituallament i punts d’arribada serà exhaustiu.

Per tal d’inscriure’s a les diferents proves cal omplir el formulari telemàtic disponible a www.escanyabocs.com. El termini per formalitzar les inscripcions es tancarà el dijous 13 de maig a les 23:00.

La inscripció a una prova té un cost de 20 euros i, cada prova addicional té un cost de 5 euros. Els dorsals es podran recollir el divendres 14 de maig entre les 17  i 21 hores al Palau d’Esports. Els participants que ho desitgin podran adquirir la samarreta oficial de l’Escanyabocs, una samarreta tècnica de Grifone, per només 5 euros. Els col·laboradors de l’Escanyabocs’21 són: Grifone, Diputació de Lleida,  Ajuntaments de Valls de Valira, de Montferrer i Castellbò i d’Alàs i Cerc, Rafting Parc,  M&M Sports i SB Canyoning Alt Urgell.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 83 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×