ERRORS AL VOLANT que poden costar una vida

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

A vegades l’excés de confiança i la baixa percepció del risc que tenim ens fa cometre errors com a conductors, errors que ens poden fer reaccionar al moment o errors que són irreparables a les nostres vides. És important acomplir les normes, respectar als altres i conduir amb solidaritat, tolerància i empatia.

  • Molts de nosaltres fa molt temps que ens vam treure el permís de conducció i no recordem les regles bàsiques, és per això que cometem errors previsibles i evitables. Els experts de la Direcció General de Trànsit han fet un estudi on s’extrauen les faltes més comunes dels conductors.
  • No guardar la distància de seguretat és una d’elles molt freqüent. Per saber si mantenim una distància correcta, hem de tenir com a referència algun objecte (arbre, senyal…) i quan el cotxe que va davant l’ha passat, compti mil cent u, mil cent dos, i si encara no hem arribat al punt, ens estem mantenint bé.

gen-15 20_img_1

 • Les males postures al volant també són comuns, anar apegats impedeix conduir bé i existeix risc de lesions a la cara si s’activa l’airbag. Circular pel carril central també pot induir a maniobres incorrectes d’altres conductors amb perill de col·lisions laterals. Acos- Facebook i Twitter (STOP Accidentes Catalunya) Errors al volant que poden costar una vida tumen a utilitzar aquest carril els conductors insegurs.
 • El fet de desconèixer a quina velocitat podem anar també ens fa cometre imprudències. Els límits genèrics depenen de la via, però també del vehicle: furgonetes i vehicles amb remolc no poden sobrepassar els 90km/h per autopistes (80 si el remolc no és lleuger). Només en vies convencionals i només turistes i motocicletes poden superar els 20km/h el límit.
 • Respectar els passos per vianants també és fonamental, encara que sembli obvi, la majoria d’accidents de trànsit són atropellaments a aquests. Apurar el depòsit de benzina fa que originem averies i com a conseqüència, accidents. La absorció de les impureses i el seu pas per el sistema d’injecció les crea.La senyalització de maniobres també ens dóna problemes, ja que altres conductors no ho fan servir o nosaltres mateixos i enganyem als que estan pendents de nosaltres.
 • Altres errors molt comuns són no mirar els miralls, distreure’ns mirant un accident o incidència a la via, adelantar amb marxes llargues, frenar bruscament o tocar el clàxon als que s’equivoquen per a castigar-los. Aquest és un error greu ja que podem originar sobresalts, nervis o que algú es bloquegi i empitjori la situació amb una reacció inesperada.
  Evitar tot el que s’ha esmentat pot reduir milers d’accidents.
  STOP Accidentes Catalunya FacebookTwitterWeb
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.853 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×