“Ermita Musical” guanya el Concurs de Cartells del FeMAP 2018

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

“Ermita Musical” guanya el Concurs de Cartells del FeMAP 2018
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té cartell per a la seva edició del 2018. Després de la preselecció dels finalistes, portada a terme a través de les votacions populars i d’un comitè tècnic, el jurat format per membres del Festival i representants dels municipis participants en l’edició 2018 ha escollit el cartell “Ermita Musical” de l’artista de Puigcerdà Albert Mosquera, que s’ha endut el premi de 2.000 euros.


hermita_musicalEn segon lloc ha quedat el cartell de l’andorrà Ander Coma, anomenat “Romànic Pirinenc”, mentre que hi ha hagut un triple empat per al tercer lloc: “#difusiódelamúsicaantiga” de Núria Casanovas (Llívia), “La Serra” de Sergio Bouzo (Andorra) i “Vidriera”, d’Alba Muntada (Andorra). Els finalistes obtindran un passi per a dues persones pels concerts de l’edició del 2018 i un CD del Festival.
Per a l’elecció del cartell, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia.
El FeMAP ha rebut diferents propostes d’artistes dels Pirineus, en un concurs que cada any busca estimular la creativitat i el foment dels artistes del territori, ja que només s’hi poden presentar candidats que visquin en qualsevol municipi participant en el Festival.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 248 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×