Equip Escola de Futbol Val d’Aran Campió Territorial

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’equip de l’Escola de Futbol Val d’Aran campió de la fase final territorial de l’Haute- Garonne Comminges

L’equip, en quedar campió, es classifica per disputar la fase final de Midi- Pyrenees que es disputarà prop de Toulouse les properes setmanes.

El passat 23 de gener l’equip de l’Escola de Futbol Val d’Aran es va proclamar campió de la fase final territorial de futbol sala -13 (alumnes de 6è d’Educació Primària i 1r d’ESO) del Districte Haute- Garonne Comminges (França).

L’equip de l’Escola de Futbol Val d’Aran va disputar un total de cinc partits, guanyant 4 d’ells i empatant un a zero gols.

Va ser l’únic equip de la competició que no va encaixar cap gol sent també el màxim golejador.

L’equip ho formaven María, Eric, Quim, Íber, Joaquín, Youssef, Iker i Gonzalo.

fotbol_aranes(2)

L’Escola de Futbol Val d’Aran s’ha classificat per disputar la fase final de Midi- Pyrenees que es disputarà en una localitat francesa propera a Toulouse en les properes setmanes.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,00 de 5 - 1 Vots